Gebula autospuiterij

In 2011 is ons bedrijf in Nederland opgericht door Roland Gebula en zijn vrouw Krisztina. Met meer dan 20 jaar ervaring in de autoindustrie in Hongarije hebben we ons gespecialiseerd in schadeherstel, spuit- en carrosserie werkzaamheden.

Wij bieden u:

  • Alle soorten reparatie aan auto/motor/scooter
  • Oldtimer reparaties en -restauraties
  • Auto spuitwerk
  • Kwaliteits spuitwerk
  • Industrieel spuitwerk
  • Meubilair/hout/kunststof spuitwerk
  • Carrosserie werkzaamheden

Onze service begint met een intake gesprek waarin we de opties uitleggen en u op de hoogte brengen van de mogelijkheden en procedures. Informatie verstekking is de sleutel. Onze professionele service begint met een nauwkeurige diagnose en een realistische prijsberekening. We zijn in staat om u in enkele minuten gedetailleerd te informeren naar de kosten en de duur van de reparatie.

Bij de tweede afspraak starten we met de reparatie van uw voertuig. Ons bedrijf biedt u een compleet pakket van de nieuwste bouwtechnieken die de veiligheid en de waarde van uw voertuig garanderen. Wij repareren de beschadigde delen of vervangen ze indien nodig. De voorbereidende fase voor het spuiten begint met plamuren, gronden en schuren. Vervolgens dekken we de delen af die niet gespoten hoeven te worden. Met onze PPG verfmengmachine, waarvan de computer in staat om de exacte kleur van u voertuig te bepalen, kunnen we meer dan 50.000 verschillende kleuren realiseren. Deze computer wordt ondersteund door een meetinrichting die de juiste kleurrecept bepaalt.

Het voertuig of de onderdelen worden met hoogwaardige (PPG) producten gespoten in een moderne, stofvrije en geklimatiseerde spuitcabine. De samenstelling van onze verf en materialen voldoen aan de hoogste milieueisen. De verf van ons PPG-laksysteem zijn allemaal op waterbasis met slechts een kleine hoeveelheid oplosmiddel, wat betekent dat deze minder ruiken en milieuvriendelijker zijn. Na het drogen wordt de verf gecontroleerd en indien nodig gepolijst. Daarna worden de onderdelen opnieuw geplaatst.

U wordt telefonisch op de hoogte gebracht als uw voertuig gereed is of als er onvoorziene omstandigheden zijn. Mocht de motor van uw auto schade hebben opgelopen kunnen we dit bij een gerenomeerd bedrijf laten maken. Wij bieden dus niet alleen schadeherstel en auto spuitwerk, maar ook het spuiten van designstukken, industriƫle onderdelen en meubilair.